Hip Hop Srbija Najnovije vesti u vezi nase hip hop scene... interview, spotovi i josh mnogo toga... prijatan boravak na nasem forumu zeli vam Ekipa... |
|
| Vasi textovi | |
|
+32sampita91 Vax stranac TiYa bleyac Jovan Pejcic Dekac Baron raki Denri MC Don malena zts Jovke <3 RaP maneXIII Doktor reper kraljevo1988 aleksandar_.93 smile Joske N3rw3 Left4Dead ILLEGAL STAKI Omen unique crew mongolac93 Stefi_Reper shooomy Ultra suri PerceStyler mjaujorcanka fenix Admin 36 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
| Naslov: Vasi textovi Uto Jun 16, 2009 1:30 am | |
| Ovde mozete postaviti svoje textove ... | |
| | | fenix POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 16, 2009 4:46 pm | |
| aj da probijem led...hehe...Radujem se na Svaki comment!! i nadam se da mozete da mi kazete kako i sta da uradim bolje! i izvinjavam se ako nije bas najbolja srpska gramatika!!
Brate izdrzi ne predaj se digni glavu gore i dok si mlad zezaj se
nemoj tugi da dozvolis da skine ti osmeh sa lica ne guraj probleme ispred kao neka stara kolica
i kada je najgore ne brini oped bolje bice ne brini o ljubav jednog dana i do tebe stice
ja jos uvek je cekam i kada mi se place ipak s´druagrima pevam ne trebam alkohol da po klubu se zezam zato brate moj flase ne leram kolko dugo jos sam cu spavati neznam ali znam i ako zivot jeste sjeban glavu dici gore uvek trebam
deca ne uce skolu zato roditelji brinu decu muci zivot problema nemogu da se skinu
nisam ni ja dobar djak nista ne ucim slusam muziku i rimujem kada dodjem kuci
i dodju dani de nemogu dalje gde mislim sada svemu kraj je kao da ceo svet sada sta je
djavo zeli moju dusu ukrasti ali ja necu u tu zamku upasti kao da je zivot san neki uzasni
kad sam stigao skroz dole na dnu digo sam glavu, skupio snagu svu i opet bio gore opet bio sam tu
sta hocu pesmom da kazem je da uvek moras probati da sijas kao na nebu naj lepsa zvezda uvek bice bolja vremena | |
| | | mjaujorcanka MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 16, 2009 11:35 pm | |
| ajd ja da napisem deo jednog mog texta posto jos nije zavrsen :) Ja sam tako opasna.... ja sam tako vrela Kad bacam na sve strane ...svaki deo svoga tela, Svi vole da me gledaju... svi zele me za sebe, Ma ne zanima me to ...za druge mi se jebe, Ja sam prava macka ...pa treba mi elita, Imas sreco devojku?... ma ona nije bitna, Ta je mala sitna a ....ja sam dinamitna, Prava sam bobmba....priznaj dize ti se kita Zelim te veceras za ostale me boli Ti Opasan si mali……a ja to mnogo volim Hajde sreco pridji ... i ponesi taj djus Dozvolicu ti nocas ....da mi skines brus... Ljubi me strasno....jebeno me nalozi Zelim tvoj vreli dah ... da osetim na kozi Zelim tvoja ruka da po mom telu seta Ne brini za curu ona nece da nam smeta nastavak kad zavrsim hehe jel prolazi ? | |
| | | PerceStyler POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 16, 2009 11:54 pm | |
| - mjaujorcanka ::
- ajd ja da napisem deo jednog mog texta posto jos nije zavrsen :)
Ja sam tako opasna.... ja sam tako vrela Kad bacam na sve strane ...svaki deo svoga tela, Svi vole da me gledaju... svi zele me za sebe, Ma ne zanima me to ...za druge mi se jebe, Ja sam prava macka ...pa treba mi elita, Imas sreco devojku?... ma ona nije bitna, Ta je mala sitna a ....ja sam dinamitna, Prava sam bobmba....priznaj dize ti se kita
Zelim te veceras za ostale me boli Ti Opasan si mali……a ja to mnogo volim Hajde sreco pridji ... i ponesi taj djus Dozvolicu ti nocas ....da mi skines brus... Ljubi me strasno....jebeno me nalozi Zelim tvoj vreli dah ... da osetim na kozi Zelim tvoja ruka da po mom telu seta Ne brini za curu ona nece da nam smeta
nastavak kad zavrsim hehe
jel prolazi ? Haha pokidao sam se,nije prozivka nego nisam navikao da vidim devojku u repu :) solidan text samo mnogo ti se sve rimuje,kao Sha-Ila,CYA fazon...Ne kazem da je to lose,jbg stvar ukusa. | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 16, 2009 11:59 pm | |
| pa ref se ne rumuje bas toliko al me mrzi da pisem.... snimicemo to uskoro cisto onako za nas pa ostavljam link da cujete | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Jun 17, 2009 3:07 am | |
- pa ref se ne rumuje bas toliko al me mrzi da pisem.... snimicemo to uskoro cisto onako za nas pa ostavljam link da cujete
Ok,posalji link obavezno. | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Jun 17, 2009 9:40 pm | |
| Ewo jos nesto opet nije ceo text al je napisan sa namerom da spustimo dve bivse drugarice koje su otisle za nemacku i digle nos u nebo pa im niko iz srbije nije bio dobar.... a znale su da prozivaju....inace izvedeno je na privatnoj zurci u njihovom prisustvu eee zipa one dve torokuse, phahahaa, prozivaju a, cccc, jos nisu naucile....maaaaaaaaa, .....alo vas 2 fufe, slusaj vamo marchisha: napumpane fufice, kakav je to h8 svaka radodajka misli da je stvarno g8 kad navuce haltere gola pusti se u svet a za vutru tripuje da je dobar cvet setate kroz grad sa pocepanom pickom u wcu nekih rupa igrate se s klicom reksona u cke a kad se zaglavi da niko ne sazna lekar dobro to naplati za mitisere puder,celulit liposukcija za sise i dupe svaki dan nova aukcija nisu bitna osecanja bitno da su rich, vasa muzika za usi je u r fuckin bich! Naduvate usne pa ko da ljubile ste plotne kasni vam po pet mesec, da niste mozda skotne ne date se svima? da vam pustim snimke najbolji je kraj kada ste bez sminke shkata: jeb** li vam mater nek vam puknu silikoni izbusene usne i korisceni kondomi nek vam pukne stikla skrljajte se u masu da pustim na youtube drolje sas ruznu grimasu, mater li vam jeb** vi prejebane gnjide prenosioci kondiloma, sifilisa, side da usijete picke najbolje bi bilo odmah sada sada odmah dok nije zagnojilo............. | |
| | | suri V.I.P CLAN
| Naslov: Re: Vasi textovi Čet Jun 18, 2009 6:42 pm | |
| hahahahha,sad idem ja, talenat od mladog mc-ja,suri tebra dolazi sa juga gde je od loseg zivota, svacija sudbina duga....Bez muke i pomuke polako pocinjem i odma kao i svi zahtevam tochenje.Na bitu suri zapocinje kao komerc,i zahtevam od vas da ispod texta ostavite neki koment.Odrasto uz rep, otvorio razna shvatanja i resio da krenem nema vise cekanja, U stilu Preza i Denira reci cu MOZE.........Eh pomozi boze..............
NASTAVAK ZDRAVLJE BOZE NA PRVOM SINGLU mada sam sad izmenio malo zbog komenta...hehehhe | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Jun 19, 2009 3:29 am | |
| - suri ::
- hahahahha,sad idem ja, talenat od mladog mc-ja,suri tebra dolazi sa juga gde je od loseg zivota, svacija sudbina duga....Bez muke i pomuke polako pocinjem i odma kao i svi zahtevam tochenje.Na bitu suri zapocinje kao komerc,i zahtevam od vas da ispod texta ostavite neki koment.Odrasto uz rep, otvorio razna shvatanja i resio da krenem nema vise cekanja, U stilu Preza i Denira reci cu MOZE.........Eh pomozi boze..............
NASTAVAK ZDRAVLJE BOZE NA PRVOM SINGLU mada sam sad izmenio malo zbog komenta...hehehhe Ti ozbiljno planiras da snimis ovo? | |
| | | suri V.I.P CLAN
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Jun 19, 2009 10:40 pm | |
| Ti ozbiljno planiras da snimis ovo......
Pa da ali to su svega tri recenice,uostalom deo sam bzvz ubacio i ostaju 2 recenice,a sto dal je los taj mali delic!!??? | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 20, 2009 12:28 am | |
| Jeste brate,za pesmu smisli dobar text nema veze ako ti treba vise vremena i kupi dobru matru na koju ces da snimas dok je projekat,bolje pukni vise kesha ali da valja nego da snimis nesto sto niko ne slusa jer ima previse takvih repera pa cak i da si mnogo bolji od njih ne vredi jer je publike malo i tesko je doci do nje. | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 20, 2009 4:34 am | |
| mjaujorcanka bicarke na travi style i iskreno ne volim ga, ne pase mi da devojka repuje na taj fazon, pa onda bolje da ne komentarisem | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 20, 2009 4:42 am | |
| Post was deleted by user.
Poslednji put izmenio Ultra dana Sre Mar 24, 2010 5:30 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 20, 2009 5:41 am | |
| isam imala nameru da zvucim tako :) iskreno ja ih ni ne slusam ali eto, situacija :) | |
| | | suri V.I.P CLAN
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 20, 2009 2:04 pm | |
| Ok Perce Stiler poslusacu te..... | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 20, 2009 10:33 pm | |
- isam imala nameru da zvucim tako :) iskreno ja ih ni ne slusam ali eto, situacija :)
Ne slusam ih ni ja | |
| Naslov: Re: Vasi textovi Ned Jun 21, 2009 1:13 am | |
| Ovaj text ti nije los,realan slican V.I.P. ako bi ga poredio sa nekim stilom. | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Ned Jun 21, 2009 7:17 pm | |
| V.I.P. cista gotiva Jos neki komentar? ^^ | |
| | | shooomy PROLAZNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Jun 22, 2009 11:37 am | |
| tebraaa ovo je sve fush komercijala... nemoj da se uvredite...gde je tu GANGSTA rep... stwar ukusa... | |
| | | Stefi_Reper MODERATOR
| | | | mongolac93 MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Jun 22, 2009 2:44 pm | |
| - Spirit013 ::
- Evo moj prvi text koji ja mislim da vredi nesto, odavde krecem, a ostalo sve sto sam pisala je obrisano zato sto ne znam zasto, tako treba
Spirit - Moja prica
[refren] Koliko god vremena da prodje, secanja uvek bole, ne zaboravljam stare ortake, ne zapostavljam nove, znam u koga mogu da imam poverenja, imam ljude koji me vole, za njih sam uvek tu, a lazni ortaci neka me se klone.
[strofa 1]
Od malena na ulici, sa drugim klincima iz kraja, po ceo dan na terenu, to je bilo mesto koje nas spaja, igrali fudbal, zmurke, jurcali oko Sampiona, bili srecni kad neko donese kesicu bombona, tada sam jos imala puno ortaka, srecni se igrali do mraka, pa trkom kuci, da pojede se nesto na brzaka, zima nije prolazila bez sneska, a leto bez figura od peska, za razliku od danas bila je cesta pojava da se dete smeska, nije nam bilo potrebno nista vise dok svi smo bili na okupu, zabavljali se hvatanjem leptira, pustali brodice na potoku, preskakali u tudje baste, tamo obrstili svaku drvo, nismo marili ni za sta, uvek nam je na umu zezanje bilo prvo... ...a sada svakom je na umu samo kako stici do para, sva ona radost iz detinjstva nestaje uz dim cigara, pocela sam da se cimam oko sitnica, cesto upadala u sranja, redje vidjala srecna lica, nada za bolje postajala je sve manja, i sada ovaj tekst dok pisem, ja ubrzano disem, rane se sire, suze vire, ruka pocinje da drhti, ali uprkos tome, olovku ne namerava da pusti, srce ispunjava praznina, secanja izlaze napolje, i po ko zna koji put nadam se da krenuce na bolje, dusu prenosim na papir i on ne ostaje beo cist, ali se na njemu ne nalazi nista drugo, nego ovaj stih, vremena se menjaju, pa aj i ljudi odma za njima, dok meni sve stoji u mestu, ne znam ni kol`ko vec `dina, ipak bez obzira na sve ja trudim se za bolje, i dok su pravi ortaci uz mene, ja za trud imam volje!
[refren] Koliko god vremena da prodje, secanja uvek bole, ne zaboravljam stare ortake, ne zapostavljam nove, znam u koga mogu da imam poverenja, imam ljude koji me vole, za njih sam uvek tu, a lazni ortaci neka me se klone.
[strofa 2] Svako ko je odrastao kao ja, nije imao puno izbora, ili da se utopi medju ostale ili da se uvek posebno izdvaja, moj je bio ovaj drugi, oduvek sam terala po svome, a to vecini ljudi smeta, pa se trude da me slome, polako su i prijateljstva iz istog razloga pocela da se kidaju, pa danas najbolji ortaci, a vec sutra te izdaju, a ja verovala svakom, pa svako me zajebe, zato sada pazljivije gledam koje ljude imam oko sebe, zbog vecine laznih ortaka pustila suzu i ako nisu vredni toga, pa opet nasli su se neki, koji su pravi ortaci groba, na prvom mestu Miljana, koja mi je pokazala sta je prijateljstvo, uvek bila uz mene, u svako vreme, na svako mesto, zajedno delile probleme i tugu, mada ni na sreci nismo stedele, nije nas bilo briga sta drugi pricaju, kada smo znale da smo vredele, svakako tu su i drugi ljudi koji mi znace, evo i njih da pomenem: balty, marina, nidza, ivana, dejana i naravno moj brat Dzek, sa ovim ljudima uvek idem do kraja, uvek spremna na sve, jer znam da ni oni meni nikada ne bi rekli ne, nemam puno toga da pruzim, ali najmanje sto mogu da kazem je hvala, i samo zelim da znate da bi za svakog od vas zivot dala... ...a sto se starih ortaka tice, onih sto su me voleli ko brata, ja vas volim i dalje, za vas su uvek otvorena vrata, da li si bila u pravu ti ili ja, ili je takva sudbina, to mi uopste nije bitno sve dok je tu i druga verzija, bez obzira kako stvari stoje, da li su greske tvoje ili moje, zivot ide dalje svi sami svoju buducnost kroje, ti samo zapamti jedno, bori se za svoje, imaj veru u sebe i znaj da bice bolje!
Komentari? OVO NIJE LOSE | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Jun 22, 2009 5:48 pm | |
| - shooomy ::
- tebraaa ovo je sve fush komercijala...
nemoj da se uvredite...gde je tu GANGSTA rep... stwar ukusa... Kakav gangsta, ghetto rep, kad geta realno nema nigde u Srbiji ;P
Poslednji put izmenio Tripi013 dana Sub Avg 15, 2009 1:43 am, izmenio ukupno 2 puta | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Jun 22, 2009 5:50 pm | |
| - mongolac93 ::
OVO NIJE LOSE Fala | |
| | | Omen unique crew POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Jun 24, 2009 1:47 pm | |
| Zhiwot tezhak je mnogo... Prepreka za preprekom... Detinjstwo loshe... Ne chini me loshim detetom... Ceo zivot borba za borbom... Malo sa drugima ljudima... puno sa samim sobom... ulica i grad dizhu me 18 godina... Od deteta,preko momka,sve do gospodina... Pobegao od zhiwota... Wise to nije stwarnost... Odlazak polako... Iz krajnosti u krajnost... Kujem neki plan... Sve je to sad tajnost... Ushao u svoj svet... Ne znam sta je realnost... Postajem jachi... Povecava se moja vrednost... Moja cuka veca od vase... Imam vecu prednost... Majmuni isfolirani... Sklonite se s'puta... Stizhe sad polako... Furija jedna ljuta... I am one unique thing... every now and then... over and over again... My name is OMEN...yeaaa | |
| | | STAKI POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Jun 27, 2009 9:37 pm | |
| - Omen unique crew ::
- Zhiwot tezhak je mnogo...
Prepreka za preprekom... Detinjstwo loshe... Ne chini me loshim detetom... Ceo zivot borba za borbom... Malo sa drugima ljudima... puno sa samim sobom... ulica i grad dizhu me 18 godina... Od deteta,preko momka,sve do gospodina... Pobegao od zhiwota... Wise to nije stwarnost... Odlazak polako... Iz krajnosti u krajnost... Kujem neki plan... Sve je to sad tajnost... Ushao u svoj svet... Ne znam sta je realnost... Postajem jachi... Povecava se moja vrednost... Moja cuka veca od vase... Imam vecu prednost... Majmuni isfolirani... Sklonite se s'puta... Stizhe sad polako... Furija jedna ljuta... I am one unique thing... every now and then... over and over again... My name is OMEN...yeaaa Svidja mi se, jer ce da snimis il si vec snimio? | |
| | | ILLEGAL V.I.P CLAN
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 30, 2009 1:07 am | |
| njujorčanka,prejak ti je text !!! hahaha..baš kako volim,kao što rekoše gore bicharke na travi style e da,neda mi se kucati svoje pjesme..imaju dve ovde na forumu pa poslušajte komentarišite i tako to... ae zdrey | |
| | | Left4Dead POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 30, 2009 4:01 pm | |
| - Tripi013 ::
- Evo moj prvi text koji ja mislim da vredi nesto, odavde krecem, a ostalo sve sto sam pisala je obrisano zato sto ne znam zasto, tako treba
Moja prica
[strofa 1]
Od malena na ulici, sa drugim klincima iz kraja, po ceo dan na terenu, to je bilo mesto koje nas spaja, igrali fudbal, zmurke, jurcali oko Sampiona, bili srecni kad neko donese kesicu bombona, tada sam jos imala puno ortaka, srecni se igrali do mraka, pa trkom kuci, da pojede se nesto na brzaka, zima nije prolazila bez sneska, a leto bez figura od peska, za razliku od danas bila je cesta pojava da se dete smeska, nije nam bilo potrebno nista vise dok svi smo bili na okupu, zabavljali se hvatanjem leptira, pustali brodice na potoku, preskakali u tudje baste, tamo obrstili svaku drvo, nismo marili ni za sta, uvek nam je na umu zezanje bilo prvo... ...a sada svakom je na umu samo kako stici do para, sva ona radost iz detinjstva nestaje uz dim cigara, pocela sam da se cimam oko sitnica, cesto upadala u sranja, redje vidjala srecna lica, nada za bolje postajala je sve manja, i sada ovaj tekst dok pisem, ja ubrzano disem, rane se sire, suze vire, ruka pocinje da drhti, ali uprkos tome, olovku ne namerava da pusti, srce ispunjava praznina, secanja izlaze napolje, i po ko zna koji put nadam se da krenuce na bolje, dusu prenosim na papir i on ne ostaje beo cist, ali se na njemu ne nalazi nista drugo, nego ovaj stih, vremena se menjaju, pa aj i ljudi odma za njima, dok meni sve stoji u mestu, ne znam ni kol`ko vec `dina, ipak bez obzira na sve ja trudim se za bolje, i dok su pravi ortaci uz mene, ja za trud imam volje!
[strofa 2] Svako ko je odrastao kao ja, nije imao puno izbora, ili da se utopi medju ostale ili da se uvek posebno izdvaja, moj je bio ovaj drugi, oduvek sam terala po svome, a to vecini ljudi smeta, pa se trude da me slome, polako su i prijateljstva iz istog razloga pocela da se kidaju, pa danas najbolji ortaci, a vec sutra te izdaju, a ja verovala svakom, pa svako me zajebe, zato sada pazljivije gledam koje ljude imam oko sebe, zbog vecine laznih ortaka pustila suzu i ako nisu vredni toga, pa opet nasli su se neki, koji su pravi ortaci groba, na prvom mestu Miljana, koja mi je pokazala sta je prijateljstvo, uvek bila uz mene, u svako vreme, na svako mesto, zajedno delile probleme i tugu, mada ni na sreci nismo stedele, nije nas bilo briga sta drugi pricaju, kada smo znale da smo vredele, svakako tu su i drugi ljudi koji mi znace, evo i njih da pomenem: balty, marina, nidza, ivana, dejana i naravno moj brat Dzek, sa ovim ljudima uvek idem do kraja, uvek spremna na sve, jer znam da ni oni meni nikada ne bi rekli ne, nemam puno toga da pruzim, ali najmanje sto mogu da kazem je hvala, i samo zelim da znate da bi za svakog od vas zivot dala... ...a sto se starih ortaka tice, onih sto su me voleli ko brata, ja vas volim i dalje, za vas su uvek otvorena vrata, da li si bila u pravu ti ili ja, ili je takva sudbina, to mi uopste nije bitno sve dok je tu i druga verzija, bez obzira kako stvari stoje, da li su greske tvoje ili moje, zivot ide dalje svi sami svoju buducnost kroje, ti samo zapamti jedno, bori se za svoje, imaj veru u sebe i znaj da bice bolje!
Komentari? wow! owo je taaaaako dobra stwar!!! bash se widi da si se puno potrudila! morash owo da snimish ako wec nisi )) | |
| | | Left4Dead POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Jun 30, 2009 4:16 pm | |
| e sad ja... owo shto sam napisao je chista sprdnja, malo sam se zaebawao, pa nemojte da shwatite ozb... )) Air max za 20 eura gledam ja u delti tike bash su skupe, svido mi se nike shto u djonu ima rupe. pitam kolko koshta - 11 'iljadi, reko buraz, tebi nije dobro, idi pa se vrati vracam se gajbi kroz mihajla kneza, razmishljam matori da odem kod kineza. kinezi su stari moji obucari, od davnina kupujem ja kod njih sve odevne stvari. reko sam jing liju, starom mome drugu da nabavi mi air max, a ja ga chastim cugu. tako je i bilo, ali jing li stari mi trazi 20 eura jer kriza profit kvari. jao tebrex, kako sad da izmuzem tu kintu, moram kod penzionera da uradim fintu. uzo sam od baba milke 50 evrica, reko vracam odma baba kad popravi mi se fica. sada nosim air max i sisa mi se daje, al me tuku komplexi kod ciganina gaje on nosi oridjinal, 90 bato moj, samo mi je krivo shto ne nosim njegov broj... i snimili smo owo xDDD postawicu link... | |
| | | Ultra MODERATOR
| | | | fenix POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Jul 01, 2009 12:48 am | |
| ovaj petak snimam dve pesme!!...jednu tuznu i jednu srecnu...
evo malo da vidite texta:
Glavu Gore(Tuzna): u dusi sam prazan kao nocu ulica, srce puno prasine kao pustinja
jer nisam dugo voleo niti zelim, svakog dana od problema bezim, kad nocu u krevetu lezim, opet ruznog zivota se setim nisam jedini koji se na zivotu opeko neznam dal cu stici i do nebo ili cu zavrsiti u pakao jer sam od problema pobego
mozda me djavo vec ceka i zeli parce moje duse zidovi u mojoj glavi pocinju da mi se ruse kad, pomislim moj druze da, zivot vene kao stare ruze
Ref.: Brate bori se za svoje i ako je tesko ipak digni glavu gore ne brini opet bice bolje i probleme odjebi kao obicne drolje
Glavobolja(Srecna): Brate moj stigo je petak vikend moze da pocne trebace mi lekar
jer u klubu svuda oko stola vidise gola koza jedna sela mi u krila digla mi se treca noga!
pala je noc zato idemo do kluba svi nas zdrave znaju nas svuda kao da smo iz hollywooda a ona vrti kukovima kao da je luda prilazim i kazem : ja sam taj reper Fenix nemozes od mene da bezis nemozes i kolko god da rezis
zapala si mi za oko a ti to jos uvek neznas, startujem te, al neces meni da se predas,meni se nedas, celo vece se zezas
bacam pogled na tebe, iskuliras me hladdnoo, dodji do mene, mesto pored mene je prazno
Ref.: sad je car stigo i roka dva mikrofona moj cilj je srbiju da dignem do plafona od moje rime bude glavo bolja dalje se roka ne svidja vam se moja pesma!? BOLI me DJOKA! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vasi textovi | |
| |
| | | | Vasi textovi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|