Hip Hop Srbija Najnovije vesti u vezi nase hip hop scene... interview, spotovi i josh mnogo toga... prijatan boravak na nasem forumu zeli vam Ekipa... |
|
| Vasi textovi | |
|
+32sampita91 Vax stranac TiYa bleyac Jovan Pejcic Dekac Baron raki Denri MC Don malena zts Jovke <3 RaP maneXIII Doktor reper kraljevo1988 aleksandar_.93 smile Joske N3rw3 Left4Dead ILLEGAL STAKI Omen unique crew mongolac93 Stefi_Reper shooomy Ultra suri PerceStyler mjaujorcanka fenix Admin 36 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Mar 26, 2010 4:03 pm | |
| - Stefi_Reper ::
Jao do sada sam te pratio sa respectom ali ovako si me mnogo razocrala Denirova zadnja pesma u kojoj prica na tu temu je od pre 5 godina diss marchelu kad jenapisao i sa razlogom i posle toga ako poslusas ijednu pricu nije na tu temu jedina koja je slicna mozda "Zbog gotovine" i nije on govorio kako nema posao kako su ga izjebali vec je pisao textove u kome su se drugi koji ga slusaju pronalazili i izlacili poruku da neidu vise tim putem a to sto ti imas predrasude pricas o necemu sto neznas i neslusas molim te da negovoris na javnom forumu vec prvo malo pogledaj informacije na tu temu pa posle pricaj i ne lazi vec onako kako jeste kao npr oces da kazes da je Elitni Odred-Dodji da pijes kako ti kazes "a ne da pričate o ličnim problemima kako bi vas drugi sažaljevali, " nije tema price kako je njih ostavila riba o cemu repuju vec da nastavis dalje da te ceka neka druga ista je Denirova psihologija bila do pre par godina dok nije poceo sa Tata daje kes Kad sam u lokalu Ja volim daflertujem i slicno molim te da se okanes te teme i dissujes negde drugo gde nebi drugi mogli da prime tvoje lazno misljenje.... i verovatno ima i neko ko voli to da slusa jer ima dosta takvih repera nemas ti pravo da pljujes na tu temu isto kao npr na cviju ili slicno ima neko ko to slusa i nemas pravo da pljujes ali problem je sto Deniro nije uopste takav i nemoj mi to jeb** mu mamu nerviras me mnogo i ovim nisam rekao da ja volim cviju ili slicno nevolim ga ali ga i nepljujem po forumima i netu jer nize od toga nema Pre svega, 100% sam sigurna da sam svakako bolje informisana od većine reperčića koji vrte Cviju, Napoleona i Elitne Odrede na plejlisti. E sad realno, Deniro i u većini njegovih novijih pesama uglavnom kuka o nečemu, za primer sam uzela to oko kinte i ortaka. Ne disujem ga, ali jednostavno to nije pravi rep. A to "neka nađe posao jebemu mater" je upotrebljeno u smislu "neka nađe posao više", a ne kao prozivka ili šta si već skontao. Dalje... ne pljujem ja nikoga, već samo iznosim svoje mišljenje. Kakav god on bio, imam poštovanje prema njemu, tako da mi cilj nije bio prozivanje i disovanje, već samo skretanje pažnje na to da to nije pravi rep, ali pošto vidim da za primer uzimaš Cviju i Elitne odrede, potpuno mi je jasno sve i ne želim više da se raspravljam :/ I da, samo još par zamerki: - Mišljenje nikako ne može biti lažno, jer svako može da ima različito, tako da ne znam na osnovu čega si to zaključio :S - "ne" se piše odvojeno od glagola, tako da umesto što slušate nepismene repere uzmite učite gramatiku :/ I unapred da kažem da me još neki reper ne ispljuje, da ne disujem niti prozivam ikoga, već samo iznosim svoje mišljenje. Možda malo hejtujem, ali samo lažni rep | |
| | | raki POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Mar 27, 2010 1:01 am | |
| eeee...to sto kazes da Deniro ne radi pravi rep??? to nikako nije tacno... oke ti imas svoje misljenje o njemu i o ukusima ne vredi raspravljati, ali zameram ti to. Deniro radi rep i to sto on repuje o tome kako nema kesha i sjeban mu je zivot to se sasvim pravi rep. ako se malo vise razumes u filozofiju repa to bi znala. Rep je nastao tako sto su crnje repovale o svojim zivotima. Nije bitno repovao kao Elitni Odredi o parama i ribana, ili kao Deniro o sjebanom zivotu to je rep....:) | |
| | | raki POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Mar 27, 2010 1:08 am | |
| Evo mog versa koji sam uradio za pesmu sa grupom Street Squad Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WixpyjONoJI Download: http://www.sendspace.com/file/rru641 (ja sam na trecoj strofi)Uvek ovako ludo upadnem na pesmuRepujem o kraju repujem o svemuKazes da ne valja stani napisi boljeI kada hvale me uvek znam da moram boljeRepere karam ali ne koristim gumiceDodji na nastup da mi brojis multiseJa nisam onaj kome cale daje za viskiJa to sve sam steknem vi tad postajete niskiNiste bitni ja sam u igri pizdisI kako blejimo na klupi dodji vidiNe veruj bratu uvek gari veruj sebiI kad se nadjes u sranju nemoj da bezisPucaj prvi pucaj da pobegnuPokazi bes da vidi da vata zebruDodjes na nastup I pevas na playbacka meni kad puste matru ja samo otvorim srce ko hoce neka baci komentar...:))) | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Mar 27, 2010 3:16 pm | |
| - raki ::
- eeee...to sto kazes da Deniro ne radi pravi rep??? to nikako nije tacno... oke ti imas svoje misljenje o njemu i o ukusima ne vredi raspravljati, ali zameram ti to. Deniro radi rep i to sto on repuje o tome kako nema kesha i sjeban mu je zivot to se sasvim pravi rep. ako se malo vise razumes u filozofiju repa to bi znala. Rep je nastao tako sto su crnje repovale o svojim zivotima. Nije bitno repovao kao Elitni Odredi o parama i ribana, ili kao Deniro o sjebanom zivotu to je rep....:)
Nikad nisam rekla da ne radi rep, nego da ne radi pravi rep. Nešto što je najbliže pravom repu kod nas radi Juice realno. Mada oke je, lepo si rekao da svako ima svoj ukus i da se o tome ne vredi raspravljati, nisam ni htela da ulazim u polemiku oko toga, već samo da skrenem pažnju ljudima odavde koji ostavljaju textove, da ako se već opredele da rade rep, neka rade kako treba. | |
| | | malena zts POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Mar 31, 2010 12:30 am | |
| Kada odem
Ref : Kada jednom odem ti ne gledaj u zemlju Nasmesi se samo I pogledaj ka nebu. Jer lakse je birati izmedju zemlje I neba Nego izabrati izmedju tebe I njega.
Ne daj da te pokvare,samo glavu gore Pomisli na one sto jos uvek se bore Nek ti daju snage da nastavis dalje Al ne daj im da otkriju tvoje male tajne. Njih sacuvaj u sebi,ne reci ih nikom. Saznace ih jednom,nekom drugom prilikom Za sada nek ostanu nase,ne dam ih ni ja Nosim ih do neba,dalje u zaborav Nisam ja trazila ovo,zato ne gledaj me tako Mislis jer se smejem da meni je lako Ne nije,veruj,I ja zaplacem ponekad Al ipak svu tu tugu sada krijem iza smeha. Nemoj da si tuzan sto nema me vise, Sanjacjes me opet kada krenu kise sad sa oblaka te gledam,moj andjele mali Ti nastavi sa drugom tamo gde smo stali. Ne obracjaj paznju kad pomene me neko I tada se nasmesi jer nisam daleko Tu sam,u tvom srcu,I tu uvek cju biti Pobegla od bola,tu cju se kriti. Cuvacu ti snove da ne slome ih drugi Ako zatrebam ti nekad,ti potrazi me u dugi… | |
| | | Baron POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Apr 03, 2010 9:03 pm | |
| realno, deniro je nezanimljiv vise, sto jest, jest... xD a i ne moze neko iz srbije da repuje ko crnac, ono, geto, stoljpi, tozla, mislim, kakav je srbija geto... ja sam vise za rep balade, tako da to i pisem... peace & respect... | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Apr 05, 2010 3:25 pm | |
| - Baron ::
- realno, deniro je nezanimljiv vise, sto jest, jest... xD
a i ne moze neko iz srbije da repuje ko crnac, ono, geto, stoljpi, tozla, mislim, kakav je srbija geto... ja sam vise za rep balade, tako da to i pisem... peace & respect... Konačno neko realan... I aj bez skretanja sa teme, nije tema Deniro, već textovi neafirmisanih muzičara | |
| | | Stefi_Reper MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Ned Apr 18, 2010 7:20 pm | |
| - Ultra ::
- Stefi_Reper ::
Jao do sada sam te pratio sa respectom ali ovako si me mnogo razocrala Denirova zadnja pesma u kojoj prica na tu temu je od pre 5 godina diss marchelu kad jenapisao i sa razlogom i posle toga ako poslusas ijednu pricu nije na tu temu jedina koja je slicna mozda "Zbog gotovine" i nije on govorio kako nema posao kako su ga izjebali vec je pisao textove u kome su se drugi koji ga slusaju pronalazili i izlacili poruku da neidu vise tim putem a to sto ti imas predrasude pricas o necemu sto neznas i neslusas molim te da negovoris na javnom forumu vec prvo malo pogledaj informacije na tu temu pa posle pricaj i ne lazi vec onako kako jeste kao npr oces da kazes da je Elitni Odred-Dodji da pijes kako ti kazes "a ne da pričate o ličnim problemima kako bi vas drugi sažaljevali, " nije tema price kako je njih ostavila riba o cemu repuju vec da nastavis dalje da te ceka neka druga ista je Denirova psihologija bila do pre par godina dok nije poceo sa Tata daje kes Kad sam u lokalu Ja volim daflertujem i slicno molim te da se okanes te teme i dissujes negde drugo gde nebi drugi mogli da prime tvoje lazno misljenje.... i verovatno ima i neko ko voli to da slusa jer ima dosta takvih repera nemas ti pravo da pljujes na tu temu isto kao npr na cviju ili slicno ima neko ko to slusa i nemas pravo da pljujes ali problem je sto Deniro nije uopste takav i nemoj mi to jeb** mu mamu nerviras me mnogo i ovim nisam rekao da ja volim cviju ili slicno nevolim ga ali ga i nepljujem po forumima i netu jer nize od toga nema Pre svega, 100% sam sigurna da sam svakako bolje informisana od većine reperčića koji vrte Cviju, Napoleona i Elitne Odrede na plejlisti. E sad realno, Deniro i u većini njegovih novijih pesama uglavnom kuka o nečemu, za primer sam uzela to oko kinte i ortaka. Ne disujem ga, ali jednostavno to nije pravi rep. A to "neka nađe posao jebemu mater" je upotrebljeno u smislu "neka nađe posao više", a ne kao prozivka ili šta si već skontao. Dalje... ne pljujem ja nikoga, već samo iznosim svoje mišljenje. Kakav god on bio, imam poštovanje prema njemu, tako da mi cilj nije bio prozivanje i disovanje, već samo skretanje pažnje na to da to nije pravi rep, ali pošto vidim da za primer uzimaš Cviju i Elitne odrede, potpuno mi je jasno sve i ne želim više da se raspravljam :/
I da, samo još par zamerki: - Mišljenje nikako ne može biti lažno, jer svako može da ima različito, tako da ne znam na osnovu čega si to zaključio :S - "ne" se piše odvojeno od glagola, tako da umesto što slušate nepismene repere uzmite učite gramatiku :/
I unapred da kažem da me još neki reper ne ispljuje, da ne disujem niti prozivam ikoga, već samo iznosim svoje mišljenje. Možda malo hejtujem, ali samo lažni rep znaci gubis se za medalju kazes Severina, ljudi mnogo grese, lepa je Seve - al su nase ovde lepse!mnoge su guske, prazne i drske, al kume nema lepotice bez srpske,rodjeni u blatu al sijamo k'o rubin, Adrianu Limu smuvao je Srbin,poznati po sarmu, lopovska elita, krenuli smo zustro, daj nam litar - litar! Deniro je legenda u svakom slucaju i na domacoj sceni najaci su Deniro Juice Krang Ill g. Ajzea Marchelov prvi i drughi album su dobri novi mi se iskreno nesvidja 3ler Crux Ikac Sha i jos neki trenutno nemogu da se setim ali Deniro je ubedljivo medju najboljima rapuje o realnom zivotu i ako kazes da Deniro nije rap znaci molim te idi ubi se | |
| | | Ultra MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Apr 20, 2010 5:02 pm | |
| Ne, jednostavno ne vredi raspravljati se sa nekim ko nije upućen, tako da ono, pobedio si, ne smaraj više. :/ | |
| | | Stefi_Reper MODERATOR
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Maj 04, 2010 12:31 am | |
| - Ultra ::
- Ne, jednostavno ne vredi raspravljati se sa nekim ko nije upućen, tako da ono, pobedio si, ne smaraj više. :/
Pobedila si | |
| | | Doktor reper POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Uto Maj 04, 2010 2:29 am | |
| slabo ko baca pa reko.... Evo opet onaj reper sto non stop kenja niko ga ne shvaca, sere, hoce scenu da mjenja ponovo na novo, olovno rap sranje okovano da pusti kao ovo njegovo ali opet osta zakljucano jer nema pravog kljuca a ni covjeka pa ovaj slucaj postaje izgubljen kao i alisa u zemlju cudesa ali detalj kljucan u ovoj cijeloj prici je to sto ljudi grade buducnost a zaboravili su na proslost mnostvo stvari proslo kroz njihov zivot ali opet koracaju pogresnim putem a neki nam ostavili stope koje su utisnute odavno ali tu opet nastaje problem svako svoje sranje fura i samo hoce na vrh da se popne i ne mari bas puno dali to sranje uopce valja mada on to i ne vidi, bitno je da on sebe vidi kao kralja toliko je slijep i jadan pa nastavlja svoje snove sanjat a ljudi opet sve to slusaju mada su puni sranja ljudi jos gluplji to prate kao danas je to in pa mene s njima mjesaju sorry ali ja nemam nista s tim ja imam svoje snove i stope rope ide svojim putem imam svoje misli zabiljezene na sekunde i minute nemoj me pogresno shvatit i ovo sve sad bacit prije receno u zaborav i reci da si tog sranja sit slusaj kume radim ovo jer umijem i u srcu mi je ovo volim i ako mislis da je do para stvarno nije sve ono prije sagradjeno vi tako olako rusite i nadam se da dok slusate tako i polako kuzite poentu cijele ove drame da ovo radim samo zbog vas jer ja nemogu vise sam, vjeruj mi osjeti moj glas pusti ga da udje duboko u tebe, u tvoju podsvijest ne slusaj druge, mada su oni krivi i uzrok cest tvojim pobunama u glavi, tako neces biti sretniji pogledaj stope daleko su od mojih jer sam ispred njih... komentari | |
| | | Dekac POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Maj 05, 2010 4:35 pm | |
| sho bi se reklo iskreno->loshO->vezbaj-> srecno | |
| | | Baron POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Maj 21, 2010 3:21 am | |
| Ovde niko nista ne pise novo vidim, oh, moracu ja onda... Posto sam rekao da sam pri baladam to ce i biti od mene... A vi me hejtujte, vala, i treba, da znam sta treba da promenim....
Kada kad me sretnes pored tebe hladno prolazim, kada svakom svojom recju samog sebe porazim, kada ovom pesmom nemo svoje srce odrazim, kada okrenem ti ledja... I... Odlazim...
Da li ikad stanes i poslusas tisinu, da li ikad ponovo pozelis moju blizinu, da li ikada na tren vidis zvezdanu prasinu, da li se ikad kajes sto u srcu ostavljas prazninu...
A sve jos mirise na tebe, i dan, i jutro sto ce doci, i snovi setnje park, i zvezdane noci... I svaka sto me posle tebe do oblaka volela, a nije ti, malena, bila, veruj, ni do kolena. A ti si mi pobegla, rana strasno bolela, sudbina te iz mog krila nekud tamo odvela... Samo me ignorisala, dusu mi deformisala, svaki novi stih delima inspirisala, svaka nova pesma mrznjom je odisala otkad si me onog dana iz zivota obrisala. A onda su se iznenada uloge zamenile, od tebe svi su otisli, mene ljubavi izmenile. Htela bi se vratiti, al tu nije praznina, moje zvezde, snove, srce sada druga ima. A tebe voleh k'o Boga, znaj, sad mrzim te k'o djavola, jer ledenicu bezdusno, ne u ledja, u srce si mi zabola. Ti odlazi nekom, ako imas kome, nekad bese drukcije, sad je sve na svome...
Ljubav, oh, da, jeste... Trebala bi matrica da bude sempl Sve jos mirise na nju od Parnog Valjka... Naravno, da uradim dobar seml, i jos da izmenim tekst... Hejtujte, c'mon... | |
| | | Jovan Pejcic POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Dec 10, 2010 12:28 am | |
| Mala,za tebe ovo pisem,znaj Znala si da volim samo tebe,I nijednu vise…
Pitam se sada,zasto je ljubav jedno razocarenje …Pitam se sta je ljubav… Osecam tvoj miris,znam da si mi blizu,vidim te. Ali od mog srca daleko si… Ne umes da razumes da te volim… Bila si sa drugima,dok za mene nisi marila. Sa drugima se smejala mene kao druga tretirala…
Ja,ja to nisam zeleo, svim srecem te voleo, I sada volim,ali cutim… jer osecam da nesto u meni menja se,osecanja polako blede… Mala,da li si me ikad barem malo volela..???
ReF : I znam,da polako te zaboravljam.. I znam da sada manje o tebi razmisljam…. I znam,da si mi bila jedina misao na dan… Ali,sad ce mozda morati nekad druga da ostvari moj san
Gledao sam te dok si sa drugim flertovala mene izbegavala,kulirala… A druge momke ljubila,
A trazio sam samo malo ljubavi,sa tvoje strane, mislo sam kada svane,dodji ce I meni ti bolji dani I bicemo zajedno……
Da,volim te malena. Ali ne znam da li tebi ista te reci znace… Sve bih dao sada da te poljubim.. Ne znam kolko puta to da ti kazem, jer ti bi se nasmejala I rekla da lazem…
Za mene si bila sve, princeza iz bajke, na tebe sam samo mislio, u drugim devojkama te trazio,al te nisam nasao. Lagao sebe ,ma ne volim te vise, bio sa drugim devojkama samo da bih te preboleo, dok mi je samo malo falila tvoja ljubav….
Ti si bila svetlost u daljini koju sam video ja, ti si bila nesto sto sam najvise zeleo Voleo bih da te imam maker na sekundu… Ali,znam da je to nemoguce….
Ref : I znam,da polako te zaboravljam.. I znam da sada manje o tebi razmisljam…. I znam,da si mi bila jedina misao na dan… Ali,sad ce mozda morati nekad druga da ostvari moj san…..
Bila si mi sve.. Mislim da polako zaboravljam te… Da..Bas tako,jer gledala si druge, a za mene marila nisi… Nacicu svoju srecu mozda sa nekom drugom, ali znaj da ni jednu kao tebe voleti necu…
ReF: I znam,da polako te zaboravljam.. I znam da sada manje o tebi razmisljam…. I znam,da si mi bila jedina misao na dan… Ali,sad ce mozda morati nekad druga da ostvari moj san………
komentar uvek dobrodosao...? (inace , ovo mi je prvo javljanje na ovom forumu , i prvi text...) | |
| | | bleyac POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Jun 24, 2011 2:30 pm | |
| ovo je sve klasika, bolje da se klonimo ove patetike, da se radi nesto sto moze da usreci i nasmeje coveka , neka sprdnja......pogledaje ovo, prava sprdnja :)=)
ulicom me juri beli fiat punto
pao sam sto puta al nikad nisam druko
umako sam nekako u steku sad se skrivam
on jos patrolira dok ja buksnu rivam
ne mogu da me uhvate dal su toga svesni
izgleda da jesu pa su zato besni
od mene stize pozdrav celoj plavoj marici
sto na ulici si mudo a naduvan u stanici
brate koga bole ku**c dal sam pono licnu
hocu da se naduvam pa sam zato poneo rizlu
ako nisi cuo jeste u dzepu mi je i flop
kad se ti okrenes odma srolacemo dzok
pa ajde brate reci ko koga tu zajebava
dal se pitas sto te svako na ulici izbegava
necu da me cimas sto furam ket u dzepu
terajte se kerovi u materinu lepu! | |
| | | TiYa POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pet Okt 07, 2011 11:41 am | |
| Slusaj devojko nije on za tebe,ti si nafurana klinka,a ocajna ti je sminka.Gledas u njega,flertujes sa njim a to te cini tako bednim. Kosa ti je plava,dokazujes i sama,mislis da si dama a u stvari ocajna si mala.Alo ti mislis da ce on biti tvoj?Urezacu ti u kozu,on ce biti samo MOJ!Na tvome celu pise kucka,nema kome nisi dala a za sve to zapravo si mala. Glupaco odmeravas mene?Bolje pogledaj sebe ispalo ti dupe a primas u sve tri rupe. Auuu jebaces mi kevu? Drhte mi noge,macko pa rekle su to meni mnoge i evo stojim ziva i zdrava,tu sada, jaca sam nego ikada. Hoces da se tuces,pridji ako smes. Razbicu ti glavu,samo kad te vidim samu,jebacu ti mamu! Mozes da pozoves i te tvoje drugarice,ne bojim se ja vas,kurvice! :) | |
| | | stranac POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Ned Nov 27, 2011 11:24 pm | |
| nisam procitao sve textove ali zanimljiv mi je forum uopshte pa reko ajde da ostavim traga, kakvog takvog... : `Ej ma ko si ti, da zauzmesh neku funkciju da govorish kad je vrijeme za interpunkciju,
da mi se useljavash i povlacish da ti moje nebo vedrish i oblacish, ej ma ko si ti u mom zhivotu da odredjujesh koga poshteditia koga na golgotu,
sa kog neba si ti pao ko ce ti zhivot uzeti i ko ti ga je uopshte i dao,
ej ma ko si ti a ko sam ja ne znash to ti al On gore zna,
duzhni smo mu svi al najduzhniji si ti svi ce na kraju njemu pa cemo i mi,
gore ce isto sunce za sve nas da sja gore ce se jasno vidjeti ko si ti a ko sam ja`.
...ovako mislim dok bolje ne smislim... | |
| | | Vax POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sre Feb 15, 2012 4:54 am | |
| eee joo pozz ekipi... niko odavno nije bacio nikakve rime.. xD ae da krenem.. pisem direktno sada ovde... spavaa mii se, ali cu ipak haha ^_^
ee jo, jo.. pisem prve reci krecem sa pesmom! Krvave oci, neispavan sam pa pisem sa besom! Jutro me ceka...nije da ga bas volim, jutro, rane od sinoc brise, zato ga volim sto postoji!
U usima zika, spremim rime u ritmu bita, ispljujem sve u sekundi, al ipak ti nisam bitan! Ekipi sa ovog sajta veliki pozdraav, eo moje rime da ovaj sajt postane poznat!
Pisem bez refrena, vreme mi ne dozvoljava! Krevet me uporzno zove,al se ja ne odazivam! Ove su moje rime, za pocetak da vas sve pozdravim, ajmo komentare, da bi smo se bolje upoznali!
hahah... laku noc <3 xDDD | |
| | | sampita91 POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Mar 24, 2012 1:37 am | |
| Jel smem ja da postavim neki text? :) | |
| | | Eky-fu POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Sub Dec 15, 2012 3:03 pm | |
| Ko te pita sad? Gde je nestala glad? Ona zelja za zivotom, koja cinila te skotom. U zivotu imao si sve.Ko te je*e sad? Ti sad sje*ao si se… U zivotu sve se placa, sve se duplo vraca. Kazna svakog stigne, pre nego sto se Bogu digne. Sta se bunis sad? Ti I dalje si mlad. Da ispravis greske, koje jako su teske, Ti imas vremena… Nemoj da se bojis, nemoj Bogu da se molis, ti moras da se boris I nikada ne umoris. Mozda jesam surov ali zivot ti je to. Sve izgledalo je lako dok dno nisi tako. Ma… REF Ma, ko te pita sad?Gde je nestala glad? Ona zelja za zivotom, koja cinila te skotom. U zivotu imao si sve.Ko te je*e sad? Ti sad sje*ao si se… Zato pozuri brate moj, na svoj poslednji boj, Na svoj najtezi boj,… bitku sa sobom, I bitku sa Bogom. Neka opet javi se glad, u dusi ostani mlad. Ali ovaj put brate nemoj biti gad. Ne povredjuj brate ljude kojima je stalo, jer njih je ostalo jos jako malo. Vec ispravi greske , budi brat braci, I onda te niko nikada vise nece taci. Ovo su reci bratu od brata Koje te dele od rata, rata sa sobom, rata sa Bogom… Ma ko te je*e sad? Gde je nestala glad? Ona zelja za zivotom, koja cinila te skotom. U zivotu imao si sve.Ko te je*e sad? Ti sad sje*ao si se… | |
| | | RapR POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Ned Dec 16, 2012 9:20 pm | |
| Naucio sam mnogo toga, bio los i dobar. Nikad modar i dalje istom ulicom hodam. Ujutru kad ustanem zbog mnogo toga zalim a na kratak dan uvek krivicu svalim, Nema vremena, nema ramena na koje mozes da se oslonis, previse padova, previse gadova Uvek sve se dobro zavrsi ako se boris ne smes da se smoris. Svako vece kod mene je klasika, neki novi tekst i neka nova matrica. Cisto da mi vreme ubije brate shvati nas ne lozimo se mi nego si ti namcorst Idemo sad zajedno ne smemo nikad pasti ne izmice ti pobeda nego ti uvek kasnis jer u kraju smo gde niko nista ne radi da ti ne daju za hleb ti bi umro od gladi.
To je nesto nabrzaka, inace, nisam dobar kao vi ali, nadam se, da nisam toliko ni ocajan. Pozdrav za sve. | |
| | | HipMasterHop POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Ned Avg 18, 2013 12:23 am | |
| Istina o amaterima
Rime su vam loše, neznam sta da kažem, kad bi vas pohvalio, znali bi da lažem
Iz moje glave, rima leti kao kometa, pa vi ste moji protivnici, pa to vama smeta
Ali istinu znate, ni do koljena mi niste , vi ste pravi luzeri, manekeni s piste
Dok ovu rimu pisem, kroz glavu mi prolazite, i cujem glas publike, koja vice : "odlazite"
Sa scene vas tjeraju, jer niste slusljivi, izvori vasih rima , odavno su presusili
Vi niste amateri, vi ste dosada, forma vam iz stiha, u stih otpada
Mislite da ste nesto jako cool? Ekipa ovo sta ja radim zove se old school. | |
| | | -Eminem- POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Avg 19, 2013 12:30 am | |
| Šabančino nek' si ti na redu, hočeš da repaš a ne znaš abacedu Uništavam te sa utorka na srijedu, ti za mene ko Napoleon za Maajka Edu Pitaj dedu, evo uzeću i kredu, cajker si ba tešku kopiraš Nedu Oklizneš se k'o na ledu, svi znaju na šta se moji betlovi svedu Svi znaju Maniaca i za tebe je ovo čast, al' bar imaš to jer sad češ ba past Mali nečeš više rast, idi pod hrast, ja ću travu pušit, a ti je idi past Kao krava, evo moja glava, ako znaš koja je u pitanju trava Svaka rima strava, obijena brava, Dunav ili Sava, na nebu boja plava Dal' je san il' java, oko mene bruku nekih amatera, za mene mrava Bez poraza, znaći ja sam ti rep babo, šta si ti utripovo i ono sve škrab'o Na moj si se nabo, oj Kabo, rime ti idu slabo, ovim pančem baš sam te utab'o Nema te nema, uhvatila te trema, ma brate bez problema, jer to je moja šema Jasna je sad tema, razmazan si k'o krema, od poniženja novu pljugu klema Publiko odluči, ja nemam Armani i Gucci, nemam gdje kući Al' zabavljaću vas jer to meni ćući, pančevima Tandira tući Baš dok smo vrući, sad je vrijeme Samire brate od majstora se ući ! A majstor ispred tebe ruši te rimama, ponizim te grimama, sav si u slinama Nastup'o sam na binama, kao voz idem šinama, ti si nov ja sam ovdje godinama ! Pa kome se zamjeriš upravo si zaključio, žiri je odlučio jer si im se smučio Ti se meni kurčio, sad si naučio jer ti je rođeni brat Fatihu proučio Uzeo i abdest da klanja, tvoja populacija sve je manja, nemaš je rekla mi Anja Paket ti pun granja, smot'o dva đoxa tanja, kod mene sve topovi, dosta je pranjaa ! Ima vas ba ko blata, ovdje sam vam tata, pitaj svata, ti reper a viri ti kravata Maniaco rimama barata, samo da te WF nafata, oca mi mog leće koja kamata deremmmmmmmmmmmmmmmmmm | |
| | | -Eminem- POCETNIK
| Naslov: Re: Vasi textovi Pon Avg 19, 2013 12:33 am | |
| Ej mrtav si bracika vidit ces sta je pika sta si klika moj prika !!!!! pisi pa onda sisi ja sam za tebe car bacam na tebe svaku čar e sada ces cuti pravu stvarrrrrrrrrrr ! ! ! ! ! duze sam od tebe u rep timu i imam najbolju rimu! duram sve šta mi se dešava majica moja je strava!!!!!!!!!!!!! umires i gines nemoj da se brines jer sines unistavam te bombom zavrsavam s tobom ! ! ! ovo ce mi biti najjaci diss ikada pogotvo sada makni se iz grada jer za tebe je reppp balada ! ! ! pjevam i repam dok ne krepam buahah unisten si ! pokopaj se jer ja ti sada jeb** sve brate citao sam svasta i naucio sta je rap masta joooo tebi se nece da oprasta Mothafockaz bas si pakas nemoj vise da kakas Izazvao sam te ali i unistit cu te ja otkinut ti jaja jer sam ja poput kralja treba ti čaja eeeeee što ima ?? ma rima ti ne štima !!! svaka ti se klima a kod mene je limuzina jebala te strina | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vasi textovi | |
| |
| | | | Vasi textovi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|